Fem un Pipa?

El Pipa va néixer el 2011 aprofitant que quedava lliure un antic local de billars al centre de Palau Solità i Plegamans. Aquella zona seria properament transformada en peatonal i vam veure l’oportunitat d’oferir als palauencs un espai de reunió informal, agradable i còmode amb un estil inspirat en els pubs irlandesos i amb la intenció d’arrelar-nos al poble mitjançant el recolzament a entitats i a clubs esportius.

Han passat els anys i avui el Pipa és un referent a Palau. Cada dia acollim amics que venen a sopar i a veure el futbol, a celebrar una nova victòria de l’hoquei, a gaudir d’un dinar d’amigues o a fer l’última copa abans d’anar a dormir. Ens agrada pensar que som un pub a la catalana, amb bona música, menjar informal (però boníssim eh!), i que la gent surt del Pipa amb molt bon rotllo i ganes de tornar aviat.

Esperem que la nostra proposta t’agradi i que venint al Pipa et sentis com a casa 😊

Clients del Pipa passant una bona estona
Bebidas Pipa Pub

El Pipa
creix!

El Pipa de Caldes ja és una realitat! Amb el mateix tarannà que el Pipa de Palau, ara també ens pots trobar al carrer Estació 6 (a pocs metres del parking de l’estació).

Estem emocionats de formar part del poble i compartir moments únics amb tots vosaltres. Sigui per celebrar èxits o simplement gaudir junts de moments especials, estem compromesos a fer del Pipa un lloc especial a Caldes de Montbui.

Eines d'accessibilitat